Når været skaper problemer

Å reise på tur med hundeslede er fantastisk og gøy, men det er ikke alltid været er på vår side. Når uværet runger og hundene ikke kan trekke sleden er det bare å holde seg inne og finne på andre morsomme ting til været roer seg ned, og man kan dra ut og trekke igjen. Det finnes massevis av morsomme inneaktiviteter også, som man kan finne på både alene og med familien, som å lese en god bok, se videoer eller annen informasjon om trekkhunder, eller man kan sette seg godt til rette og se den serien man lenge har hatt lyst til å se!

Morsomme innendørsaktiviteter

Det finnes en flust av innendørsaktiviteter når været ikke er på din side. Ta med hele familien og spill for eksempel kortspill eller brettspill, eller finn på deres egne spill og regler! Du kan lære et nytt språk med en av de mange språk-appene som finnes om dagen, eller kan lære deg å strikke så du har gode og varme klær når du skal ut i den kalde naturen! Du kan til og med finne på morsomme innendørsaktiviteter med hunder – dersom du har et stort hus kan du lage en helt egen agility-bane, som kanskje til og med barna vil være med på!

Spill på nett på uværsdagene

Til og med på datamaskinen finnes det massevis av spill inkludert! Her finner du for eksempel kabal, eller du kan kanskje bli mesterbaker og servitør på Cake Mania! Dersom du føler du har lykken med deg kan du også melde deg inn på et online casino, satse litt penger og håpe på å vinne jackpoten, så du vinner litt ekstra til dager med bedre vær. Et eksempel er videoslots.com/no/ der du får en super velkomstbonus på 100 % match bonus på ditt første innskudd, på opptil 2 000 kr. På denne måten kan du til og med tjene penger mens du venter på at uværet skal passere!